4 ay önce sevgili olan 28 yaşındaki Özer Ekinci ve 25 yaşındaki Melda Acundaş, mutlu bir birliktelik yaşıyorlardı.

Özer Ekinci kız arkadaşı Melda Acundaş'a evlenme teklifinde bulunmaya karar verdi. Ancak evlilik teklifi için sıra dışı bir yöntem seçen Özer Ekinci, yok artık dedirtti.

Kız arkadaşı Melda Acundaş'ı arabasına bindiren Özer Ekinci, yolda seyir halindeyken önceden anlaştığı arkadaşlarıyla yol verme tartışması yaşamaya başladı. Ağız dalaşının ardından iki sürücü de araçlarını yol kenarına çekti. Araçlardan inen gençler bir anda kavga etmeye başladılar. Kavga o kadar gerçekçiydi ki, kız arkadaşı Melda Acundaş, her şeyi gerçek sandı.

Kavga sırasında bir kişi belinden çıkardığı kuru sıkı tabancasıyla Özer Ekinci'ye iki el ateş etti. Bu sırada korkudan çılgına dönen Melda Acundaş, olay yerinden geçen polislerin yanına giderek yardım istedi.

Olayın polise yansıyacağını hesaba katmayan Özer Ekinci, montunun önünü açarak tişörtünün görünmesini sağladı. Özer Ekinci'nin tişörtünde "Benimle evlenir misin bal küpüm?" yazılıydı.

Genç kız, bu yazıyla da ikinci bir şok yaşadı. Adeta dizlerinin bağı çözülen 25 yaşındaki Melda Acundaş'ın üzüntüsü ise yerini sevince bıraktı. Genç adam, daha sonrada tek taşı cebinden çıkardı ve teklifini bir kez de sözlü olarak yaptı. Üzerinden bir türlü şoku atlatamayan genç kız ise önce arkadaşlarına, "Bana bir su getirin" dedi ve ardından da teklifi kabul ederek sevgilisine sarıldı. Polis ekipleri de çok geçmeden olayı anladı ve bölgeden uzaklaştı. Yapılan evlilik teklifi ise sosyal medyada gündeme oturdu.