Sıla Gençoğlu'nun Ahmet Kural aleyhine savcılığa verdiği ifade ortaya çıktı. Olay gecesi yaşananları Cumhuriyet Savcısı'na anlatan Sıla, "Ahmet Kural yumruk, tekme ve tokat attı." dedi. Kül tablası iddialarını yalanlayan Sıla, "eni darp ettiği sırada kül tablası veya herhangi, bir cisim kullanmadı. Sadece bir ara kül tablasını kaldırdığını gördüm fakat bana atmaya yeltenmedi." dedi.

Oyuncu sevgilisi Ahmet Kural tarafından darp edildiğini ve ölümle tehdit edildiğini öne süren Sıla, Kanal D'ye konuştu. İddiaların odağındaki isim Ahmet Kural'dan yeni bir açıklama gelmezken, ünlü oyuncu pazartesi günü savcılığa giderek ifade verecek.

Sıla'nın ifadesi şöyle:

"GİT BURADAN SENİ ÖLDÜRÜRÜM"

''Ahmet Kural beni hem dövdü hem de ölümle tehdit etti. Birlikte konuşuyor iken konuşma bir anda tartışmaya döndü. Bu sırada vücudumun çeşitli yerlerine yumruk, tekme ve tokat atmak suretiyle ben darp etti. Beni darp ettiği sırada kül tablası veya herhangi, bir cisim kullanmadı. Sadece bir ara kül tablasını kaldırdığını gördüm fakat bana atmaya yeltenmedi. Ama elinde kül tablası bulunduğu sırada git buradan seni öldürürüm şeklinde tehditlerde bulunuyordu.''

silagencoglu

"BİR ŞEKİLDE İKAMETTEN ÇIKTIM"

''Aynı zamanda şu an telaffuz etmek istemediğim sözler söyleyerek hakaret ediyordu. Yine bir ara seni, öldüreceğim dedi. Ben bir şekilde ikametten çıktım ve kendi şoförümü çağırdım.''

AHMET KURAL İFADE VERECEK

İddiaların hedefindeki oyuncu Ahmet Kural da pazartesi günü savcının karşısına çıkacak. Ve Sıla'ya uyguladığı şiddet ile ilgili ifade verecek.