İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde meydana gelen olay yok artık dedirtti. Beyoğlu Tepebaşı Mahallesi Refik Saydam Caddesi üzerinde yürüyen 16 yaşında genç kız, birinin arkasından yürümesinden şüphelendi. Genç kız şüphelerinde haksız çıkmadı, bir süre genç kızı takip eden sapık, daha sonra 16 yaşındaki genç kıza sözlü tacizde bulundu.

16 yaşındaki genç kız kendisini takip eden ve sözlü tacizde bulunan 24 yaşındaki sapığa tepki gösterdi. Sapık takip etmek ve sözlü taciz etmekle kalmadı ve genç kızın arkasında yanaşarak eliyle ağzını kapatıp genç kızı yere yatırdı. Genç Kızın eliyle ağzını kapatan ve yere yatıran 24 yaşındaki sapığın elinden olay yerinden geçenlerin yardımıyla kurtulan genç kız, adeta korku dolu dakikalar yaşadı.

Çevredekilerin durumu polise bildirmesinin ardından kısa bir süre sonra polis ekipleri olay yerine gelerek, sapığı kelepçeleyerek ifadesini almak üzere Kasımpaşa Polis Merkezi'ne götürdü.

Polis zanlıyı polis aracına bindirirken 'Neden taciz ettin?' diye sordu. Zanlı ise polislere; "Kimseyi taciz etmedim, 3 bira içtim. Kız bana küfür edince ağzını kapattım, görenler yalan söylüyor" diyerek, iddiaları yalanladı.

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen zanlı ardından işlemleri tamamlanmak üzere tekrardan polis merkezine götürüldü. 18 yaşından küçük olan genç kız ise şikayetçi sıfatıyla ifadesi alınmak üzere Beyoğlu Çocuk Büro Amirliğine götürüldü.

Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.