Yurt dışındaki bir çok programı Türkiye'ye getiren Acun Ilıcalı, yurt dışında yayınlanan bir programı daha Türkiye'ye getirmeye hazırlanıyor.

O ses Türkiye, Yetenek Sizsiniz, Survivor, Var mısın Yok musun, Fear Factor ve Yok Böyle Dans gibi Yurt dışında oldukça popüler olan programları, Türkiye'ye getiren Acun Medya, şimdi bir programı daha Türkiye'ye kazandırıyor.

Fransa'nın ünlü programlarından biri olan House Hunters isimli yarışmayı Türkiye'ye getirmeye hazırlanan Acun Medya, yine çok konuşulacak gibi gözüküyor.

House Hunters programı 1999 yılından beri Fransa'da yayınlanıyor. Fransa'da oldukça popüler olan bu program, dünyanın bir çok ülkesi tarafından da takip ediliyor.

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Acun Medya şirketi House Hunters programını Türkiye'ye getirecek ve yine Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV 8 kanalında yayına sunacak.

Programda 3 emlakçı, her gün bir aileye ev gösterecekler. Ev satıldığında ya da kiralandığında emlakçılar puan kazanacaklar. Beş günün sonunda en fazla puanı toplayan emlakçı, haftanın kazananı olacak.

PROGRAMIN İSMİ BELLİ OLDU

Emlakçılar bazen evleri satarken, bazen ise kiralayacaklar. TV 8 ekranlarında başlayacak olan programın ismi de belli oldu. Programın isminin 'Emlak Avcıları' olacağı belirtildi.

İlk bölümlerde 'cast' olacak. Sonrasında hem emlakçılar hem de ev arayanlar cephesinde ciddi bir piyasa olması bekleniyor. Bu formatı Fransa'dan almışlar. Benzer durum orada da olmuş. Yarışmanın ilerleyen zamanlarında satılık ve kiralık ev arayan vatandaşlar, programda kendini bulacak anladığım. Projenin TV 8'de ne zaman yayına gireceği belli değil ama tanıtımları çekilmiş.