ATV ekranlarında yıllarca izdivaç programı sunan Esra Erol, RTÜK tarafından izdivaç programlarının yasaklanmasının ardından, yine ATV ekranlarında sosyal sorumluluk projesi üzerine yeni programına başladı.

Esra Erol yeni programı ile yıllardır yakınını arayanların yakınlarını buluyor, hayallerine kavuşmak isteyenlerin hayallerine kavuşmasını sağlıyor.

ATV Ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programının bugün ki konuklarından birisi de Nuray Hanım oldu.

Nuray Hanım engelli olan oğlunun hayalini gerçekleştirmek için Esra Erol'da programına başvurmuş ve sonrasında programa davet edilerek canlı yayına alınmış.

Nuray Hanım, kocasına ve çocuklarına olan düşkünlüğünü uzun uzun anlattıktan sonra oraya geliş amacını da açıkladı.

Nuray Hanım, engelli olan oğluna sünnet düğünü yaptığını, yakınlarının da düğüne katılarak oğlunu sevindirdiğini belirterek, şimdi 23 yaşında olan oğlunun asker kıyafeti giymesini ve bunu milyonların görmesini istediğini söyledi.

Nuray Hanım yaptığı konuşma ile büyük alkış topladı. Nuray Hanım, konuşmasında; 'Ben oğlum mutlu olsun diye ona sünnet düğünü yaptım. Benim oğlumun askerlik yaşı geçti ama asker olamadı. Ben oğlumun asker kıyafeti giymesini ve bunu milyonların görmesini istiyorum. Çünkü ben Atamızı çok seviyorum. Ülkemizi, askerimizi çok seviyorum. Ne mutlu Türküm diyene! Köylü Milletin efendisidir! diyen atamızın yolundayım. Ben bu ülkeyi çok seviyorum. Bu ülke için canımı bile veririm, çünkü benim atam, ilk hedefiniz akdenizdir, ileri! demiştir.' Dedi Nuray Hanım'ın bu konuşması stüdyoda büyük alkış topladı. Esra Erol'da konuşma sonrası konuşmasından dolayı Nuray Hanım'ı tebrik etti.