Ünlü şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar eski kocası olan Kaya Çilingiroğlu'na mesaj gönderdi. Çilingiroğlu hakkında çarpıcı ifadeleri kullanan Avşar kızının bu yaklaşımı kafaları iyice karıştırdı.

Bir filmin özel gösterimine kızı Zehra Çilingiroğlu ile birlikte katılan Hülya Avşar, enerjisi ve bir o kadar da neşeli tavırları ile tüm dikkatleri üzerinde topladı. Gösterimin hemen öncesinde basın mensupları ile kısa bire söyleşi gerçekleştiren Avşar kızı, "Dila gerçekten de inanılmaz başarılı bir kadın. Bu işin ABD'de de uzun yıllar boyunca eğitimini de aldı. Bu sektör de isim kazanmak o kadar da kolay değil. Bu film için bana teklif yapılsaydı bende seve seve kabul ederdim." dedi.

Çilingiroğlu'na Övgü

Bir dizi için görüşme teklifleri aldığı iddia edilen Avşar kızı, "Bu dizinin çekimleri yaz aylarına denk geliyor. Bunu kabul edip etmeyeceğim konusunda henüz bir karara varmış değilim. Yaz zamanımı dizilerle harcamak istemem. Eğlenmek dolaşmak isterim." dedi. Avar kızı ayrıca eski eşi Çilingiroğlu içinde, "Bazen ona alıcı gözle baktığımda hiç de fena olmadığını görüyorum." demesi şaşkınlık yarattı.