Ünlü oyuncu Burak Özçivit, oyunculuktan kazandığı paraları Emlak sektörüne ve klasik araba sektörüne yatırmıştı. Daha sonra baba mesleği olan dönercilik sektörüne de para yatıran Burak Özçivit, şimdi ise bambaşka bir sektör ile karşımıza çıkıyor.

Burak Özçivit, kız kardeşi Burçun Özçivit ve Burçun Özçivit'in eşi Ahmet Deniz ile ortak olmak için harekete geçti.

Kız kardeşi Burçun Özçivit ve Burçun Özçivit'in eşi Ahmet Deniz ile ortaklık anlaşması yapan Burak Özçivit, pastane sektörüne giriş yaptı.

Burak Özçivit'in kardeşi Burçun Özçivit, 2014 yılında Ahmet Deniz ile evlenmişti. Ahmet Deniz, uzun yıllardır aile işi olan pastacılık sektöründe kendi işini yapıyordu.

Eniştesi Ahmet Deniz'i ve kız kardeşi Burçun Özçivit'i işlerini büyütmek için ikna eden ünlü oyuncu Burak Özçivit pastane sektörüne giriş yaptı.

Edirne'nin Keşan ilçesinde Eniştesi Ahmet Deniz ve kız kardeşi Burçun Özçivit ile ortak bir pastane dükkanı açan Burak Özçivit, kız kardeşi Burçun Özçivit'i pastacılığıyla ünlü Fransa'da kursa göndereceği öğrenildi.

Kız kardeşi Burçun Özçivit ve onun eşi Ahmet Deniz'in de ortak olduğu yeni şirketin yatırımcısı olan ünlü oyuncu Burak Özçivit, kısa süre içinde Trakya'da pastane zincirini büyütecek.