Geçtiğimiz yayın döneminde Esra Erol'un sunuculuğunu yaptığı "İzdivaç"ta evlenen Caner Toygar ve Berke Kentli çifti boşanmaya karar verdi. Bir süredir boşanacakları konuşulan magazinel çift, evliliklerini kesin olarak bitirme kararı aldı.

Film senaryosunu aratmayan bir "izdivaç" süreci yaşayan ekranların "en eski damat adaylarından" Caner Toygar, Esra Erol'un programında tanıştığı Berke Kentli ile evlenmişti. Evlilik süreçleri için senaryo yorumları yapılan çift, evlilik kararı almadan hemen önce tartışıp ayrılmıştı. Gündüz kuşağında canlı yayınlanan "ilişki-ayrılık-evlilik" süreçleri için vatandaşlar senaryo eleştirilerinde bulunmuştu.

Daha önce Tülin isimli gelin adayı ile ekranlarda aşk yaşayan ancak hüsrana uğrayan Caner Toygar, Esra Erol'un programına çıkmış ve evleneceği birini aramıştı. Daha sonra gelen Berke Kentli'yle aşk yaşamaya başlamış ve "Berke'yle rüyamda evlendiğimi gördüm" demişti.

UMRE ZİYARETİ DE İLİŞKİYİ KURTARMADI

İzdivaç sürecinde bir ayrılıp bir barışan Caner-Berke çifti, evliliklerinin ardından kısa bir süre sonra ayrılacakları haberleriyle gündeme geldi. Ayrılık haberlerine inat birleştirklerini ilan eden çift, son olarka Umre ziyaretiyle gündeme gelmişti.

Umreden sonra çift, yeniden ayrılık kararı almıştı. Caner'in Berke'ye şiddet uyguladığı iddia edilmiş, ancak Caner yalanlamıştı.

Caner de bu iddialara karşılık Berke'nin başka erkeklerle konuştuğunu ima etmişti. Daha sonra Esra Erol çifti barıştırmaya çalışmıştı.