Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Serdar Ortaç'ın eşi Chloe Ortaç haklarında çıkan boşanma iddialarına açıklık getirdi. Bu haberin tamamen asılsız ve yalan bir iddia olduğunu belirten Chloe Ortaç, bu tip asılsız söylemlerin aksine ilişkilerinin devam ettiğini söyledi.

ABD'nin Miami kentinde kaza geçirdikten sonra oldukça zor günler geçirdiği gözlemlenen Chloe Ortaç eşi Serdar Ortaç ile boşanacakları iddialarına cevap verdi. Şu ana kadar bu konu hakkında hiçbir yerde açıklama yapmaktan çekinen Chloe Ortaç, söylemlere daha fazla dayanamayarak sonunda sessizliğini bozmaya karar verdi.

Boşanma Söz Konusu Olamaz

Chloe Ortaç, "Şu ana kadar kimseyle bir konuşmuşluğum yok. Hakkımızda böyle haberlerin çıktığına gerçekten de inanmamıştım ama doğruymuş. Sadece ailemin yanında olmak için ABD'ye geldim. Eşim Serdar'ı da çok özlediğimi söylemek isterim." dedi.

Chloe Ortaç açıklamasının devamında, "Kazadan sonra oldukça zor günler geçirdim. Bu benim kadar ailem için de hiç kolay olmadı. İşimin başına döndüm ve bundan sonra eşimle daha da fazla ilgileneceğim. Boşanma gibi bir olay asla söz konusu dahi olamaz. Medyada çıkan haberler çok ürkütücü." ifadelerine yer verdi.