Ünlü şarkıcı Hadise yalnızca güzel sesi ve yaptığı işlerle değil konserlerinde ve kliplerinde sergilemiş olduğu sahne şovları ile de adından sıkça söz ettirmektedir. Dans etmeyi çok seven Hadise tüm konserlerinde sahneye bir dans ekibi ile birlikte çıkmakta ve hayranlarını dansı ile kendine hayran bırakmaktadır.

Bu güzel dans performansını genelde kliplerinde de gösteren hadise şarkıya uygun kostüm ve figürler ile her seferinde kendi modasını yaratmayı başarmaktadır.

Hayranlarının bu ilgisinden de memnun olduğunu belirten ünlü şarkıcı sahne aldığı mekanlarda mutlaka birkaç kişi ile kısa dans gösterileri yapmadan da sahne şovunu bitirmemektedir. Hadise'nin yaptığı düetlerde ve oynadığı kliplerde de eşli dansları göze çarpmaktadır.

Bu kadar göz önünde olması ünlü şarkıcının zaman zaman eleştirilmesine de sebep olmaktadır. Bir dönem aldığı kilolar ile başı dertte olan hadise giydiği kısa elbiseler dolayısı ile fazlaca eleştirilmiş ve bazı kişiler tarafından da fiziği dansa uygun bulunmamıştı.


Hadise Kilo Verdi

Konu ile ilgili yapılan eleştiri ve uyarıları dikkate alan Hadise sıkı bir rejim programı hazırlayıp kilo vermeye başladı. Rejim programının yanı sıra yaptığı sıkı spor ile formuna kavuştuğu bilinen Hadise bu konuda ipleri sıkı tutmuş görünüyor. Yoğun çalışma temposundan fırsat bulup spora gidemediği dönemlerde hem zamansız hem de sağlıksız beslenmekten dolayı kilo aldığını belirten ünlü şarkıcı kilo sorununu çözmek için etkili bir diyet uyguladığını da belirtti.

Sosyal Medyadan Yayınlıyor

Kilo verme konusunda başarı kaydeden ünlü şarkıcı hayranlarından gelen hadise kilo mu verdi sorularını cevaplar nitelikte yeni fit fotoğraflarını da sosyal medya hesaplarında sürekli olarak paylaşıyor. Hayranları tarafından da dört gözle sevilen şarkıcının ilerleyen günlerde dans şovlarına ve konserlerine zayıflamış hali ile devam etmesi bekleniyor.