Bir süredir şarkıcı Nevin ile birlikte olan Mehmet Ali Erbil'in şarkıcı Nevin'den 34 yaş küçük olduğu biliniyordu. Şarkıcı Nevin 27, şovmen Mehmet Ali Erbil ise 61 yaşındaydı.

Magazin gündemine bomba gibi düşen haberde şarkıcı Nevin'in Mehmet Ali Erbil tarafından hamile bırakıldığı ortaya çıkmıştı. İki tarafta suçlamaları reddetmedi.

Konuyla ilgili açıklama yapan şarkıcı Nevin; "Hamile olduğumu 30 Ağustos'ta öğrendim. Şu an 6.5 haftalık hamileyim. Mehmet Ali çocuğu doğurmamı istemiyor. 'Bebeği hemen aldır, ben hastayım bakamam. O çocuk kaç sene baba görecek. Doğurursan senin hakkında ne söylerler' diyor. İnanın psikolojim çok kötü. Sürekli yemek yiyorum, çirkinleştim, kilo aldım. Çok duygusalım, sürekli ağlıyorum. Bir de bunların üzerine Mehmet Ali ile ilgili çıkan haberler. Geçen gün bir kızla sevgili diye haberi çıktı. Yok Kıbrıs'a giderken iki kızla görüntülendi. İyi değilim. Mehmet Ali'yi çok sevdim, kandım, inandım. Karı koca gibi 3 aydır her gün beraberdik. Sevdiğim adamdan hamile kaldım. Tabii ki doğurmak isteyeceğim. Ama inanın hamile kalacağım aklımın ucundan geçmedi. Adam hasta bir de yaşlı ya doğal olarak ihtimal vermedim." dedi.

Star TV ekranlarında yayınlanan Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu'nun sunduğu 'Duymayan Kalmasın' programına telefon ile bağlanan şovmen Mehmet Ali Erbil; "Benim için aile kavramı çok önemlidir. Bugüne kadar eşlerime ve çocuklarıma korumacı davrandım bu konularda konuşmak istemiyorum. Bir çocuk sevgiden oluşur 2 3 kere görüştüğüm bir insandan çocuk sahibi olamam. Çocuklarımın hepsi sevgiden doğmuş parçalarım. Hamilelik sonlandı." dedi.

"2 -3 kere görüştüğüm bir insandan çocuk sahibi olamam" diyen Mehmet Ali Erbil'e hak veren Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu, ünlü şovmenin erkekliğine dem vurup "Millet 2-3 yıl uğraşıp çocuk yapamazken, sen 2-3 kere de kızı hamile bıraktın. Hasta halin buysa sağlam halini düşünemiyoruz" şeklinde ifadeler kullandı.