Mucize Doktor dizisi için geri sayım başladı. Mucize Doktor dizisi ne zaman hangi kanalda başlayacak? Mucize Doktor dizisi oyuncuları kimler?

Yapımını MF Yapım'ın üstlendiği Mucize Doktor dizisi başlıyor. Yapımcılığını Faruk Bayhan ve yönetmenliğini Yusuf Pirhasan'ın yaptığı Mucize Doktor dizisinin senaryosunu ise Pınar Bulut ile Onur Koralp paylaşıyor.

MUCİZE DOKTOR NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

FOX TV ekranlarının yeni dizilerinden Mucize Doktor ilk bölümü ile 12 Eylül 2019 Perşembe akşamı saat 20.00'da yayında olacak.

Mucize Doktor dizisinin başrollerinde; Onur Tuna, Murat Aygen, Sinem Ünsal, Özge Özder, Hazal Türesan, Bihter Dinçel, Fırat Altunmeşe, Hayal Köseoğlu, Korhan Herduran VE Reha Özcan yer alıyor.

MUCİZE DOKTOR KONUSU

Taşrada bir şehirde doğan ve babası tarafından evlatlıktan reddedildikten sonra yetimhanelerde büyüyen savant sendromlu deha Ali'nin, tıp fakültesini birincilikle bitirmesinin ardından, asistan cerrah olarak işe başladığı özel bir hastanede yaşadıklarını konu alan 'Mucize Doktor' dizisinin afiş çalışmaları da tamamlandı. Dizinin başrolü Taner Ölmez'in yer aldığı afiş sosyal medyada büyük ilgi görmeye devam ediyor.