Güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay, Araplar tarafından çok sevilen ve çok izlenen bir oyuncu. Bunun farkında olan İranlı yönetmen, Nurgül Yeşilçay'a filminde oynaması için bir teklifte bulundu.

İranlı yönetmen Bayram Fazlı'nın filmi olan 'Yedullah'ın Güzel Cini' isimli filmde oynaması için teklif götürülen Nurgül Yeşilçay, film için çalışmalara başladığını belirtti.

Filmde Dilaram karakterini canlandıracak olan Nurgül Yeşilçay oldukça heyecanlı. Çünkü, ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, yönetmenliğini Bayram Fazlı'nın yaptığı 'Yedullah'ın Güzel Cini' filminde sağır ve dilsiz olan Dilaram karakterine can verecek. Karakterin dilsiz olması sebebiyle, Nurgül Yeşilçay film boyunca tek kelime konuşmayacak.

Yeni oynayacağı film ile ilgili konuşan Nurgül Yeşilçay; "Dilaram karakteri sağır ve dilsiz değil. Bu yüzden farklı sesler çıkarmam, jest ve mimiklerimi kullanmam gerekecek. Film için sabahtan akşama kadar enteresan sesler deniyorum" dedi.

Filmin çekimleri için bu hafta İran'ın başkenti Tahran'a gidecek olan Nurgül Yeşilçay, film boyunca hiç konuşmadan 250 bin Türk Lirası para kazanacak.

İranlıların Nurgül Yeşilçay'a hayranlıkları nedeniyle, filmin çok tutması bekleniyor. Filmin Türkiye'de vizyona girmesi beklenmiyor. Sadece İran'da yayınlanacağı tahmin ediliyor. İran'ın haricinde belki diğer Arap ülkelerinin bazılarında da yayınlanabilir.