Türk pop müziğinin ünlü isimlerinden Sertab Erener son olarak konser verdiği Çatalca'da önce sahneyi terk etti ve ardından da CHP ilçe başkanı ile kavga etti. Bu yaşananlar sosyal medyada ayakta alkışlandı.

Bu yıl 18.'si düzenlenen Çatalca Erguvan Festivali'nde dün akşam Sertab Erener hayranları ile buluşmak için sahne aldı. Belediye Başkanı Cem Kara, protokol bölümünün boş kalmasını isteyince seyircilerden de orayı boşaltmaları istendi. Sertab Erener ise bu duruma tepki göstererek sahneyi terk etmesinin ardından festivale katılan seyirciler ise belediye başkanına tepki göstererek onu yuhaladı.

Belediye Başkanı Cem Kara ''Sabaha kadar Sertab Erener diye bağırsanız da bu organizasyonu sağlayan benim. O nedenle yuhalamayla, bağırmayla bu sorunu çözemezsiniz. Ya hepimiz birbirimize saygı duyarak eğleneceğiz ya da eğlenmeyeceğiz. O nedenle herkes gereğini yapmalı ve bu öndeki alanı boşaltmalı. Ben sahneyi hanımefendiye bırakacağım o zaman.'' dedi ve o sırada Sertab Erener tekrar sahne aldı.

''Herkes yerinde kalsın orada oturmak isteyen bütün seyirciyi sahneye almak istiyorum. Ben 25 yıldır bu işi yapıyorum.'' diyen Sertab Erener, Cem Kara'yı da "Lütfen çıkar mısınız?'' diyerek sahneden göndererek konserine kaldığı yerden devam etti.