Tuba Ünsal üç evlilik yapmıştır. İkinci evliliğinde bir Sare adında bir kızı olan Tuba Ünsal'ın son evliliğini Mirgün Cabas'la yaptığı bilinmektedir. 2013 yılında Mirgün Cabas ile evlenen Ünsal'ın bu evliliğinden bir oğlu olmuştur. Halen bu evliliği devam etmektedir.

Tuba Ünsal'ın Evliliği İle İlgili Sorunlar Var mı?

Gazateci yazar olan Mirgün Cabas ile evliliğinde zaman zaman sorun yaşadığı medyaya yansımıştır. Hatta Tuba Ünsal'la Mirgün Cabas'ın boşanacağına dair haberler gazetelerde yer almıştır. Bu haberlerin oluşumunda Cabas'ın Ünsal'ı aldattığı yönünde iddialar ve görüntüler çıkmıştır.

Sosyal medya hesabında Cabas'ın bir bayanla resminin çıkması ses getirmiştir. Bunun haricince Şubat 2016 da bir sarışın bir bayanla yakalanması bu çiftin boşanacağı iddialarını güçlendirmiştir.

Tuba Ünsal'ın Eşi Kiminle Yakalandı?

Son olarak Tuba Ünsal'ın eşi yakalandı haberleri ekim 2017 yılında çıkmıştır. Gece motosikletle gezerken yakalanan Tuba Ünsal'ın eşi şaşkınlık içinde gazetecilerle konuşmadan gitmeyi tercih etmiştir. Ancak birlikte yakalandığı kişinin kim olduğu bilinmemektedir.

Görüntüleri gazetede çıkan bayanın sarışın olduğu görülmektedir. Üstelik Mirgün Cabas'ın şubat 2016 da görüldüğü kişi ile aynı kişi olduğu iddia edilmektedir. Eşinin tekrar kaçamak yaparken yakalanması ve gazetede haberlerinin çıkması Tuba Ünsal'ın boşanacağı iddialarını tekrar ortaya çıkarmaktadır.

Bu haberler ünlü çiftin arasında anlaşmazlıklar olduğu üzerlerinde kara bulutların gezdiği yönünde yorumlara yol açmaktadır. Henüz evlilikleri devam etmektedir.